skip to Main Content

Onderhoud & Service

iONSOLAR:

  • Hoog rendement
  • Duurzame bedrijfsvoering (MVO)
  • Bespaar op uw energierekening
  • Afspraak en inventarisatie op locatie
  • Vrijblijvende offerte

iON-Solar ontzorgt

Kiest u voor zonnepanelen van iON-Solar dan is het verstandig om deze regelmatig na te laten lopen. Hoewel onze zonnepanelen nauwelijks onderhoud vereisen is wel het verstandig om deze met enige regelmaat te laten inspecteren, schoonmaken en technisch onderhouden. Wilt u iON-Solar inhuren voor uw inspectie- en onderhoudswerkzaamheden? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan op onze website.

Zonnepanelen onderhoud is belangrijk

Zonnepanelen hebben maar weinig onderhoud nodig, want vuil wordt automatisch van de panelen afgespoeld door sneeuw of regen. Het is echter wel belangrijk om de panelen regelmatig te controleren op achtergebleven vuil, zoals vuil, bladeren en krassen.

Doet u dit niet dan kan dit een negatief effect hebben op het rendement van uw zonnepanelen! Kies dus voor onderhoud van iON-Solar voor optimale prestaties!

Onderhoud Zonnepanelen

Besteed het onderhoud uit aan iON-Solar

De schoonmaak van uw zonnepanelen kunt u zelf uitvoeren, maar voor het beste resultaat kunt u deze het beste professioneel laten reinigen en onderhouden. Tevens is het verstandig om onze specialisten in te schakelen voor periodieke inspectie van uw zonnepanelen.

Hierbij controleren wij of alle onderdelen nog werken naar behoren, er eventuele onderdelen aan vervanging toe zijn, en of de prestaties van uw zonnepanelen nog op peil zijn. Hiermee bent u verzekerd van een optimaal resultaat uit uw investering.

zonneweide onderhoud service zonnepanelen

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Voor inspectie en onderhoud door iON-Solar kunt u op onze website vrijblijvend een offerte aanvragen. Onze medewerkers komen langs bij u op locatie voor de inventarisatie en u ontvangt van ons een passende offerte voor de werkzaamheden. Voor meer informatie kunt u ons ook mailen via info@ion-solar.nl of bellen via 085 Р489 05 25.